Friday, October 17, 2008

Een donderdag.



Janny en ik reden gistermorgen onder een asgrauwe lucht in een stortregen naar Nijmegen om het hondje Binkie te gaan bekijken. Janny twijfelt nog en dat is te begrijpen want de verkopende mevrouw kwam met zo’n waslijst van “problemen” van dit hondje dat alleen een leeuwentemmer Binkie zou durven meenemen. Nochtans is Janny niet afgeschrikt maar wil er wel nog over nadenken zodat we ook weer samen terugreden.
Toen ’s middags de zon ging schijnen kwam Laura en haalden we de sinds jaren vergeten trampoline vanonder het stof in het schuurtje.
In de avond naar Deventer voor de schaakwedstrijd Pallas 2 – Zwolle-Zuid. Die kwam hard op/in ons hoofd aan. Van bord 1 tot 8: Radboud en Carla remise, Gerard, ik, Willem W en Eric verlies, maar lof voor de jeugd want Ward en Jan Willem wonnen beide. Ik dank Ward en Jan Willem die een vernedering voorkwamen.
Straks rijd ik met Gerard en Stephan naar Hoogeveen en duiken we, tot en met volgendeweek zaterdag, onder in de schaakwereld. Op de site www.essentchess.nl kunt u ons volgen

No comments: