Thursday, April 10, 2008

Ideeën.


De Annapurna, klik op de foto voor een vergroting.
Gisteravond bij Pauw en Witteman werd de suggestie gedaan om voordat een kamerdebat gehouden wordt de vraag te stellen ‘is er van de aanwezige kamerleden iemand die bereid is zijn of haar standpunt te wijzigen na het debat?’. Indien NEE, dan kan de voorzitter onmiddellijk tot een stemming overgaan.
Wanneer de kamerleden niet liegen, waar wij toch van dienen uit te gaan, zou dat in den Haag een enorme tijdwinst opleveren waarschijnlijk worden dan bijna alle debatten overbodig!

Veel aandacht was er bij Pauw en Witteman voor Sabine Uitslag, zij was zangeres en kersvers nieuw lid van de Tweedekamer. De andere gasten waren allen mannen en Sabine werd het dan ook niet moeilijk gemaakt. De enige man die niets anders zag dan zijn eigen sores was Frank Moll de tegenspeler van Ronald Naar. Moll heeft een boek geschreven waarin hij beweert dat Ronald een bepaalde top in de Himalaya niet heeft bereikt. Naar zegt van wel, ik meen dat het ging om de Annapurna maar kon dat steeds niet goed verstaan. Naar was alleen op die top en Moll wil een bewijs daarvan. Soms moet je iemand maar geloven, wij moeten zo ook onze kamerleden geloven. De mannen geloofden gister Sabine wel, maar van Frank Moll weet ik het niet. Voor een biertje kies ik Ronald, Frank was me te somber.

No comments: