Thursday, August 23, 2007

Vredig?


Vanavond een fietstocht door de uiterwaarden hier vlakbij. Het lijkt zo vredig en inderdaad geen mens te bekennen en ook geen geluid van auto’s enz. Toch maakte ik deze foto onder een oorverdovend lawaai van de wilde ganzen die een mooie wei voor hun overnachting zochten en een paar klepperende ooievaars die nog boven de ganzen wilden uitkomen.
De laatste dagen ben ik bezig om van de zorgsector een traplift te krijgen of gedeeltelijk betaald te krijgen. Inmiddels heb ik er al drie gesprekken over gehad en de aanvraag is als spoedgeval op weg om beoordeeld te worden. Er zijn twee essentiële indicatiestellingen voor nodig 1. een medische, die geen problemen zal geven en 2. een beoordeling van het huis, door een ergotherapeut. Die laatste zou kunnen voorstellen dat ik maar helemaal beneden moet gaan wonen, in dat geval ga ik mijn uitgeleende 9mm revolver weer terughalen.
Het sterkste argument om haast met die lift te maken komt van Gerard, hij wees er op dat ze niet moeten wachten tot ik dood ben omdat zij dan een vééél hogere lift nodig hebben! Ja, medische specialisten weten van de hoed en de rand als het over de dood gaat. De ambtenaar vanmorgen zei dat dit het mooiste argument was dat hij ooit hoorde en zou dit aan zijn bazen voorleggen.
Oh ja, dat dunne randje water(klik op de foto) is de IJssel, daar varen soms flinke binnenvaartschepen als het ware door de weiden.

No comments: