Saturday, November 07, 2009

1935-2009



Willem is overleden.

Gelegenheid tot afscheid nemen thuis op woensdag 11 november tussen 19.00 en 21.00 uur.
De afscheidsbijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 12 november om 12.15 uur in Crematorium Steenbrugge, Raalterweg 29, 7431 PA Diepenveen.
Na afloop ontmoeten wij elkaar in restaurant NuNu, Raalterweg 22,7433 RA Schalkhaar.

13 comments:

Anonymous said...

Is it permissible to correspond with a blogger who has passed on?
Your last word: a magnificent photograph of yourself! It could be James Dean, or maybe Bobby Fischer.
RIP Willem. You were a wonderful man: full of charm and dry wit, generous, thoughtful, and always interesting. I loved arriving in Thuyalaan to be greeted always in the same way: Hey! Jeremy...

Lisa and I send our condolences and sympathy to Michiel, Thijlbert, Eliane, Piffin, Otger and all your family and friends.
Jeremy and Lisa

Albert Prins said...

Beste familie Duvekot,

Ik wil u graag condoleren met het overlijden van Willem. Door wat hij op zijn weblog schreef kwam hij over als een bijzonder beminnelijk mens met grote belangstelling voor de meest uiteenlopende dingen. Het moet voor hem een troost geweest zijn in zijn laatste dagen, zich omringd te weten door zoveel liefhebbende familieleden!

Met hartelijke groet,

Albert Prins, Ten Boer.

jdantuma said...

Beste familie,

Heel veel sterkte deze dagen, ik heb Willem gekend als schaker en op de hart revalidatie. Hij was een bijzonder mens, ik zal hem missen.

Met vriendelijke groet.
Jouke Coos Dantuma

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Beste familie,
vanmorgen kreeg ik een telefoontje van Juf Maaike van de Beatrixschool. Ze had de "plussers" verteld dat meneer Duvekot overleden is.
Ze zullen hem missen. Jullie zullen hem zeker missen. Op Imke heeft hij in elk geval een onuitwisbare indruk achtergelaten.
Gecondoleerd met dit verlies

Fam Kroeze

alex groot zwaaftink said...

Beste familie en overige intimie van Willem Duvekot,

Vele jaren geleden kreeg ik op de MTS les van Willem: schaakles en digitale techniek. Tijdens die lessen kon hij gepassioneerd bediscussieren waarom de leerlingen net als hijzelf militarie dienst zouden moeten weigeren. Ik heb erg veel van Willem's lessen en de discussies met hem genoten. Gecondoleerd met het overlijden van Willem.

Nicky said...

Heel verdrietig om te horen dat Willem er niet meer is. Ik heb lieve herinneringen aan hem en zijn vrouw, Erica, die hem voorging. Hopelijk zijn ze nu weer samen, ook al weet ik dat Erica daar niet in geloofde. Ik wel. Tot ziens, allebei!

Sterkte voor Michiel en Thijlbert...

Nicky Decorte

Anonymous said...

hallo michiel en thijlbert,
goede woorden van jullie in de toespraak.
het meeste van wat michiel vertelde, had willem mij ook al verteld.
willems lichaam gaf het op, maar hij was nog zo vol levenslust, dat ik het voor mijn gevoel toch ervaar als 'voortijdig'.
sterkte

Anonymous said...

het laatste berichtej was dus van mij, peter meijboom
had mn naam er niet onder gezet.

Anonymous said...

contact met willem was toch een deel van mij leven,hoewel we elkaar niet echt vaak zagen. maar het was altijd vertrouwelijk en goed. hij heeft van mn ganzen de vleugels geknipt, en maakte foto's van emmy onze hond. en ik mis het schaken met hem. op een of andere manier vind ik het toch voortijdig.
maar we hebben het niet in hand, zei brkics, me op de afscheidsbijeenkomst.
groet, peter meijboom

web lol said...

kul post

Top graphic design firms said...

I do not know if it’s just me or if everyone else encountering issues with your site. It appears as if some of the written text within your content are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This might be a problem with my browser because I’ve had this happen before. Cheers

Unknown said...

Ja Albert, Willem Duvekot was een bijzonder mens. Wat leuk dat je op de schaakvereniging Lewenborg speelt, Roy en Jan Wiebe zijn goede bekenden van mij.
Groet Jouke Dantuma